Write a comment

COOOViii

Din nefericire, continuă… veștile proaste în județul Sibiu.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a anunțat că în cadrul secției de Hematologie a SCJU a fost identificat un focar de infecție. În prezent ar fi vorba despre un număr de 10 cazuri pozitive din rândul pacienților și 4 din rândul personalului medical.

Cadrele medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării unui număr de 35 de persoane din corpul medical, care au fost contacte cu primii 5 pacienți pozitivi. Restul pacienți pozitivi au făcut parte din contacții primilor 5 pacienți pozitivi.

Potrivit autorităților, în ceea ce privește măsurile luate, s-a efectuat o dezinfecție terminală în cadrul secției de Hematologie, s-a efectuat mai riguros triajul epidemiologic la intrarea in tură a cadrelor medicale și s-a pus în aplicare și pentru personalul secției, procedurile planului de prevenirea a infecțiilor COVID-19 din SCJU Sibiu și purtarea EPP complet în toate spațiile în care se află pacienți non Covid. (uniforma de lucru, mască chirurgicală, vizieră, mănuși și halat de supra protecție).

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest