Write a comment

 TGCRACIUN

ZOR DE… SĂRBĂTORI! Primăria municipiului Sibiu aduce, pare-se, sărbătorile Crăciunului mai aproape. (Și nu e caz unic, deoarece, se întîmplă cam la fel și la Craiova, Tg. Jiu și Ploiești!) Și asta se poate vede acu ochiul liber, după cum au începutdiverse utilaje montarea beculeţelor și a ornamentelor pentru… mult-așteptatul iluminat festiv care, an de an prefac Sibiul într-o minunată poveste de iarnă.

Iată că totul se ace acum parcă într-o notă grăbită, deși… mai e destul de mult până al Crăciun. Dar s epare că, în ciuda acestei perioade grele, sibienii s evor putea bucura și anul acesta de feeria Târgului de Crăciun, care, cum se știe, își deschide porțile încă din luna noiembrie!

Totul a început cu amenajarea decorurilor și luminilor în Piața Mare și apoi în restul centrului istoric pentru ca iluminatul să fie funcțional până la data de 13 noiembrie, când ar fi programată deschiderea Târgul de Crăciun.

Ornamentele luminoase se vor monta în restul orașului până în 5 decembrie, înainte de Sf. Nicolae.

Bradul din Piața Mare a fost cumpărat anul trecut și a costat 631.000 de lei . Acesta măsoară 24 de metri și este în formă de con, realizat din crenguțe verzi artificiale și decorat cu globuri uriașe.

Târgul de Crăciun din Sibiu sa va organiza în perioada 13 noiembrie – 2 ianuarie. Evenimentul va fi adaptat măsurilor COVID-19, păstrând atmosfera deja renumită.

Demn de știut că, deja, toate locurile pentru expozanți sunt distribuite pentru celebrul Târg, numai că, d eaceastă dată, din cele peste 100 de căsuțe cu care eram obișnuiți în acest an vor fi doar 70.

Roata Panoramica va reveni și ea, la loc de cinste, în Piața Mare.

 

 

 

 sursa foto: sibiu.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest