Write a comment

COROOOOOOO

Vești proaste...

 

„Joi, 29 octombrie 2020, un angajat al Tribunalului Sibiu, ce nu se afla în activitate începând din data de 23.10.2020, ne-a comunicat că a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la unitatea medicală în vederea testării.

*Detalii despre primul caz, aici: https://sibiunews.net/new/articole/15-social/26160-judecator-de-la-tribunalul-sibiu-confirmat-cu-covid-19.html

 

Din primele verificări, nu s-a identificat o legătură între cele două cazuri, contacții direcți ai noului caz declarat fiind membrii familiei.

 

Totodată, în cursul zilei de azi, 30.10.2020, un angajat al Tribunalului Sibiu și un angajat al Judecătoriei Sibiu au acuzat simptome de infectare, fiind anunțați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu.
Proceduri de dezinfecție și igienizare generală au fost deja efectuate în toate spațiile ocupate de instanță.

Conducerea Tribunalului Sibiu urmărește să asigure desfășurarea în bune condiții a activității administrativ judiciare a instanței şi colaborează îndeaproape cu reprezentanții DSP Sibiu urmând toate măsurile recomandate, astfel, pentru siguranța colegilor și a publicului nostru, în perioada imediat următoare întreg personalul instanțelor urmează să fie testat. Rezultatele vor fi aduse la cunoștința publicului.

 

Activitatea instanțelor se desfășoară în continuare în condiții normale.

Așadar, facem din nou apel către toți participanții la activitatea judiciară să respecte cu strictețe măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de către Tribunalul Sibiu.”, au informat vineri reprezentanții Tribunalului Sibiu.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest