Write a comment

ddd

Ziua de sâmbătă, „la indigo”: și în ultimele 24 de ore, în județul Sibiu, 13 persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta pentru viață.

Un nou bilanț care dă fiori oricui. Destine frânte, drame. Ar trebui să bage în seamă cu toții astfel de aspecte, pentru a înțelege că TREBUIE SĂ FIE, SĂ FIM CUTOȚII RESPONSABILI!

Potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Sibiu, cele mai multe decese din ultimele zile s-au înregistrat pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Au murit, însă, și mulți dintre cei din centrele de asistență socială pentru vârstnici.

„Ținând cont că Spitalul Județean are acum 12 paturi ATI, cazurile dificile sunt pe aceste paturi de ATI. Și de obicei aceste decese acolo s-au întâmplat. Problema e că am avut anumite focare, centre rezidențiale și o parte din decese sunt în aceste centre, cu comorbidități și înaintați în vârstă”, a explicta directorul DSP Sibiu, Gabriel Budescu, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu.

Indiferent unde erau acești oameni, indiferent dacă aveau sau nu comorbidități, indiferent de vârstă, până la urmă, aveau dreptul și o șansă la viață, dacă nu apărea acest virus nenorocit, care le-a accelerat sau pur și simplu le-a provocat decesul.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest