Write a comment

 TATARU

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat miercuri, la Sibiu, în urma unei ședințe de urgență în care a fost evalua a situației epidemiologice la nivelul județului Sibiu, că a propus Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu impunerea de noi restricții pentru prevenirea limitării extinderii infecțiilor. Ministrul, venit la Prefectura Sibiu la două zile după ce Prefectul Mircea Crețu a anunțat că este infectat cu coronavirus, că, deocamdată... nu se impune crantinarea județului.

 

De amintit, însă, că la începutul acestei săptămâni, datele oficiale indicau pentru municipiul Sibiu, o rată de infectare de peste 6/1000 de locuitori.

Nelu Tătaru precizat că a recomandat reevaluarea transportului în comun, reanalizarea flex-time-ului, închiderea târgurilor și oboarelor, reevaluarea activității teraselor și a programului parcurilor.

De asemenea, e de spus că, în ultimele zile, a crescut simțitor și numărul școlilor nevoite să aplice SCENARIUL ROȘU.

 Între timp, Timișoara  și alte localități din județul Timiș sunt la un pas de carantină, după ce marți, 3 noiembrie, județul a raportat peste... 3000 de cazuri noi.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest