Write a comment

ARtil

Astăzi, la sediul Centrului de Perfecționare Artilerie Terestră și Artilerie Antiaeriană ,,IOAN VODĂ” din Sibiu a avut loc ceremonia militară dedicată aniversării a 177 de ani de la înființarea armei artilerie și rachete.

În cadrul emoționantului eveniment, s-a dat citire unui scurt istoric al unității şi s-au conferit diplome de merit personalului unităţii pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile și misiunile încredințate.

Din partea eșalonului superior au participat subofițerii de comandă ai Statului Major al Apărării, Statului Major al Forțelor Terestre și subofițerul de comandă a Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre, care au dat citire mesajelor privind aniversarea a 177 de ani de la înființarea artileriei române și au înmânat diplome de onoare din partea acestor structuri.

Cu ocazia Zilei Artileriei, în perioada 4-7.11.2020, în cadrul centrului s-au desfășurat două competiții, astfel: Concursul Tragerile Artileriei și Concursul Istoria Artileriei. Câștigătorii celor două concursuri au fost premiați și felicitați de către conducerea unității pentru efortul depus şi pentru rezultatele obţinute.

LA MULȚI ANI, ARTILERIȘTI! CINSTE VOUĂ!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest