CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

AAAAAAah

În perioada 09-12.11.2020, la sediul Centrului de Perfecționare Artilerie Terestră și Artilerie Antiaeriană ,,Ioan Vodă” se desfășoară grupul de lucru al subofițerilor de comandă cu privire la modernizarea educației subofițerilor, maiștrilor militari și a soldaților gradați profesioniști din Armata României.

Grupul de lucru este condus de subofițerul de comandă al Statului Major al Apărării, domnul plutonier adjutant principal Neacșu – Mogoș Florin, în colaborare cu subofițerul de comandă al Statului Major al Forțelor Terestre, domnul plutonier adjutant Zah Ciprian, subofițeri de comandă și maiștri militari aparținând structurilor de forțe terestre, aeriene, navale și operații speciale.

Plutonier adjutant principal Neacșu – Mogoș Florin ,,Grupul își propune să elaboreze o concepție unitară de formare și dezvoltare a competențelor esențiale de luptător – manevra, supraviețuirea, tragerea, comunicarea și adaptabilitatea - și de lider de structuri mici – leadership, mentor, instructor.

Trebuie spus că aceste competențe vor fi dezvoltate în cadrul Centrului Național de Instruire Permanentă tuturor militarilor indiferent de categoria de forțe, armă sau specializare.”

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest