CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 DEEE

Guvernul a decis în şedinţa de joi seară eliberarea din funcţia de subprefect de Sibiu a lui Rareş Macrea.Rata de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul judeţului Sibiu înregistrată în ultima perioadă se situează, de mai multe zile, la peste 7 la mia de locuitori, iar municipiul Sibiu are… peste 11, dar sunt multe alte localități în care situația este gravă!

Una peste alta, însă, referitor la demitere (asta în vreme ce… însuși Prefectul de Sibiu este bolnav de mai bine de o săptămână), vorba celebrului Tănase: „Și cu asta… ce-am făcut?!?” Să fim sinceri, da' sinceri de tot: FIX d-asta e rata de infectare alarmant, în județul Sibiu??? Exlusiv din vina subprefectului??? Ce facem cu aceia care NU vor cu niciun chip să respecte regulile, care se „zburlesc” la fiecare gest, vorbă sau decizie, care se întrec a înjura chiar și pe cei care respectă regulile, carese protejează… Ce facem cu acești cetățeni care, prin atitudinea lor provoacă riscuri și, mai mult, incit la anarhie și lasă drum liber pericolului??? Asta în ciuda oricăror amenzi, măsuri, sfaturi, etc?????

Întrebat despre eliberarea din funcţie a subprefectului de Sibiu, Rareş Macrea, premierul Ludovic Orban a replicat că răspunsul se poate vedea în rata de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrată la nivelul judeţului.

"Răspunsul la această întrebare îl puteţi vedea în rata de infectare. Este cel care, pe perioada cât a fost infectat cu coronavirus prefectul Sibiului, a exercitat atribuţiile de prefect. Şi a existat o solicitare clară de eliberare din funcţie", a declarat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la finalul vizitei de lucru pe care a efectuat-o la Ministerul Mediului alături de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, conform agerpres.ro.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest