CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

MoISJ

ISJ Sibiu a anunțat miercuri seară că avem un nou Inspector Școlar General. Este vorba de Prof Monica Adriana Munteanu. Mandatul a început, în fapt, în data de 16 noiembrie. Schmbarea a fost necesară după ce fost inspector general- prof Alexandru Dumbravă, a fost ales recent ca viceprimar al municipiului Sibiu.

Trebuie știut că noul inspector școlar general a ocupat, din decembrie 2019 până în prezent, funcția de inspector școlar pentru învățământul particular și alternative educaționale din cadrul I.S.J. Sibiu. Cadru didactic cu o carieră ce însumează peste 40 de ani, doamna profesor este licențiată a Facultății de Psihologie și Știința ale Educației din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca (specializarea Institutor pentru învățământul pre-primar și primar, promoția 2020), a Facultății de Științe din cadrul Universității ”Lucian Blaga” Sibiu (specializarea Psiholog, promoția 2007) și a Centrului de Psihodrama Clasică de pe lângă Studio di Psicodramma Milano (specializarea Psihoterapeut, promoția 2008).

„Misiunea doamnei Monica Adriana Munteanu, noul Inspector Școlar General al I.S.J. Sibiu, exprimată în ședința ce a avut loc în cadrul I.S.J. Sibiu odată cu numirea pe această funcție, este – citez: ”Beneficiarii direcți și indirecți ai învățământului din județul Sibiu să aibă parte de un învățământ de calitate iar școala se devină locul unde copilul se simte bine!”. Menționez că începând cu data de 16.11.2020, prin OMEC nr. 6 019, domnului profesor doctor DUMBRAVĂ ALEXANDRU PETRU i-a încetat numirea, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de Inspector Școlar General, dânsul fiind numit viceprimar al municipiului Sibiu”, a transmis Constantin Dincă, purtător de cuvânt al ISJ Sibiu.

Îi dorim doamnei Monica Adriana Munteanu un mandat cu impact categoric în dezvoltarea învățământului sibian, plin de realizări, care să pună temelii de nezdruncinat viitorului copiilor sibieni. SUCCES!!!

 

 Foto: Facebook

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest