Write a comment

AFil

Începând cu ora 05.00 a acestei dimineți, polițiștii sibieni, împreună cu jandarmi și polițiști locali, acționează în filtrele instituite la intrarea / ieșirea din localitățile nou carantinate, Mediaș, Avrig și Orlat.

ATENȚIE: În vederea reducerii timpului de staționare în filtrele instituite de forțele de ordine în zonele carantinate din județ, adresăm conducătorilor auto și pasagerilor autovehiculelor recomandarea ca actul de identitate și unul dintre documentele justificative pentru deplasare, adică legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau declarația pe propria răspundere, să fie amplasate în autovehicul într-un loc ușor vizibil forțelor de ordine. În acest fel, documentele pot fi verificate cu rapiditate, iar dumneavoastră puteți ajunge la destinație într-un timp util.

Mai multe detalii privind amplasarea filtrelor și tronsoanele închise circulației găsiți aici: https://sb.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/restrictii-de-trafic-in-municipiul-medias-in-avrig-si-in-orlat

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest