Write a comment

CARTI

Biblioteca Națională a României a donat recent Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu un important fond de carte în care sunt incluse peste 3200 de volume.

IMPORTANT: Cărțile se adresează utilizatorilor de toate vârstele și răspund multor preferințe ale celor care sunt pasionați de lectură și cercetare.

 

„Ne bucură mult primirea acestei donații de carte și suntem recunoscători colegilor noștri de la Biblioteca Națională a României. Documentele donate prin intermediul serviciului Rezerva Națională de Publicații reprezintă un sprijin acordat structurilor info-documentare din țară în scopul completării colecțiilor cu apariții editoriale recente.”, precizează Silviu BORȘ, managerul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

 

Volumele primite vor fi prelucrate și introduse în patrimoniul Bibliotecii ASTRA, de către bibliotecarii Compartimentului Achiziții, Evidența și Prelucrarea informatizată a Documentelor. Donația cuprinde volume de literatură, istorie, medicină, geografie, lingvistică, matematică, științele naturii, artă, religie etc., elaborate preponderent de autori români, dar și străini.

 

Reprezentanții instituției sibiene spun că acest demers contribuie la dezvoltarea colecțiilor și face parte din preocuparea permanentă a Bibliotecii Naționale a României și a bibliotecilor publice de a pune la dispoziția utilizatorilor apariții editoriale recente sau reeditări ale unor lucrări deja publicate.

AI CARTE, AI PARTE!

În fapt, cartea e cealaltă jumătate a sufletului omului...

 

***

Toate proiectele și activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest