Write a comment

aaaaccid

Accident rutier mortal,luni dimineață, în județul Siibiu! Evenimentul s-a produs pe DN1, la km.280, între localitățile Avrig și Porumbacu de Jos. Au fost implicate 2 autoturisme, evenimentul soldându-se cu 5 victime.

Din primele informații, au fost sunt implicate 5 persoane dintre care 4 persoane sunt încarcerate.

În legătură cu acest eveniment, ISU Sibiu a transmis: s-a intervenit prompt pentru descarcerarea a 4 persoane dintre care 2 decedate la fața locului. Echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane, două de sex feminin și una de sex masculin. O persoană de sex feminin cca 17 ani a fost transportată la CPU Luther policontuzionată. Cea de-a treia victimă- un bărbat a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.

Elena a trimis Azi la 10:32

SAJ SIBIU a trimis de urgență, la rândul său, un echipaj de tip B la un accident rutier produs între Avrig și Porumbacu de jos. Echipajul SAJ a acordat asistența medicală împreună cu forțele ISU la cinci victime. Echipajul SAJ SB a preluat o pacienta de aproximativ 70 ani politraumatizată. Din păcate, două persoane au decedat.

Forțe alocate : 2 echipaje SMURD 1 autospecială de salvare și transport victime multiple. 2 echipaje de descarcerare, 1 echipaj SAJ.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest