CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

STARE DE ALERTA

Cum era, de așteptat, de altfel, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat prelungirea stării de alertă pe teritoriul țării.Se întîmplă începând de miercuri, 13 ianuarie, pentru o nouă perioadă de 30 de zile.

MARE ATENȚIE: Restricțiile, printre care interdicția de a organiza petreceri sau de a circula pe timpul nopții, rămân în vigoare.

TREBUIE SĂ FIM CU TOȚII RESPONSABILI!

 

„Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.01.2021”, prevede art. 1 al Hotărârii CNSU nr. 3/2021, cu detalierea măsurilor și a restricțiilor în anexă.

Câteva dintre restricțiile decise de autorități:

  • Se consideră necesară menținerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice, la locul de muncă, în spațiile comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun.
  • Se propune menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.
  • Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise și deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.
  • Se propune menținerea interdicției de circulație în interiorul localităților pentru persoanele aflate în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.
  • Se propune menținerea interdicției de circulație în toate localitățile, pentru toate persoanele, în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23.00 – 05.00, cu excepții motivate.

Textul integral al hotărârii, aici:

Hotarare-CNSU-nr.-3-din-11.01.2021-prelungire-alerta

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest