CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 ATSRASSIsi

15 ianuarie - Ziua Culturii Naționale și ziua în care s-a născut Mihai Eminescu. O zi în care musai să ne fie tuturor, nouă, românilor, sărbătoare în suflet și în gând...

„Când spui cultură, primul gând te duce la civilizație. Leagănul unei civilizații stă în capacitatea oamenilor de a conserva valorile și de a rămâne conectați prin tradiții. Când spui tradiții, de fapt spui istorie și fapte, adică tot ce reunește acum un muzeu. Adică fenomenul ASTRA!

Vizionarii care au clădit Asociațiunea ASTRA au știut că prin cultură o societate e îndemnată să privească mereu înainte, având o identitate proprie.

Astăzi, de Ziua Culturii Naționale și a poetului nostru nepereche, Mihai Eminescu, Muzeul ASTRA transmite tuturor un îndemn spre înțelegere și respect. Suntem datori să cinstim toate valorile umane, culturale, istorice pentru care în trecut s-au făcut sacrificii enorme”, transmsit inimoșii prestigiosului CNM ASTRA Sibiu.

„Într-o astfel de zi specială, îi transmitem la mulți ani colegului nostru Dumitru Budrala, omul și profesionistul din spatele unor filme documentare de excepție marca AstraFilm Sibiu”.

Miez de iarnă, miez de suflet românesc...

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest