CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 Avrigvaccin

Centrul de vaccinare, amenajat în cadrul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig (Sala de Sport), este funcţional începând de azi-dimineață.

În prima zi, 120 de persoane au fost vaccinate, urmând ca, peste 21 de zile, să se prezinte pentru administrarea celei de-a doua doze de vaccin.

Primul care a primit vaccinul anti-Covid 19 la centrul de vaccinare din Avrig a fost un pensionar în vârstă de 67 de ani, din Sibiu.

MUSAI SĂ ȘTIȚI: Chiar dacă, înfiinţarea centrului de vaccinare de la Avrig a fost gândită pentru a acoperi Ţara Oltului (de la Arpaşu de Jos, până la Racoviţa), aici se pot programa pentru primirea vaccinului şi persoane din alte localităţi ale judeţului. De altfel, în prima zi de activitate, la Avrig, au fost vaccinate mai multe persoane cu domiciliul în... Sibiu, marea majoritate fiind vârstnici peste 65 de ani.

- Deocamdată, la centrul de vaccinare din Avrig se vor putea vaccina zilnic 120 de persoane (10 persoane/oră), fiind utilizate doar două din cele patru puncte de vaccinare amenajate.

Capacitatea de vaccinare depinde de numărul de doze de vaccin asigurate centrului de către Direcţia de Sănătate Publică Sibiu.

- Personalul medical (medici şi asistenţi medicali) care asigură procedura de vaccinare este selectat din rândul cadrelor care au atestat de liberă practică şi experienţă în domeniu.

- Centrul de vaccinare Avrig funcţionează în fiecare zi, între orele 8:00 - 20:00, în două schimburi.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest