CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

SALVvvvvv

Muntele, totuși, are regulile lui!

SALVAMONT ARGEȘ: „În urma apelului disperat al unui părinte, venit prin Dispeceratul Național SALVAMONT, salvamontiștii din Argeș acționează cu o echipă de prim răspuns, pe Valea Rea spre Stâna lui Burnei pentru a verifica dacă trei tineri cu vârste între 24 și 27 ani sunt în zonă și că nu au probleme.

Cei trei au plecat de dimineață din București, urmează să înnopteze azi la Stâna lui Burnei și mâine să pornească spre Vf. Moldoveanu. Îngrijorarea părintelui este că cei trei tineri nu au echipament adecvat pentru o astfel de ascensiune, în condiții de iarnă. Am decis să trimitem echipa de prim răspuns care să încerce să îi determine pe cei trei să renunțe la această drumeție, să evităm astfel o posibilă tragedie. Este în așteptare și echipa de sprijin formată din șase salvatori montani gata să intervină dacă situația din teren pe care o va transmite echipa de prim răspuns, va impune acest lucru”.

Să fie cu bine și salvamontiștii să îi găsească până nu e prea târziu. Vremea e aspră, e ger și pe alocuri, în munți, e viscol, iar temperaturile destul de scăzute!

 

 

Foto cu caracter ilustrativ

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest