CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 M2

1 Martie... ziua dintâi a mult-așteptatului anotimp al renașterii își pogoară lumina și florile asupra noastră, vestind mult-așteptata primăvară prin solul său milenar: Mărțișorul.

Pentru noi, echipa SibiuNews, ziua de azi mai are o semnificație: aniversarea noastră... Azi împlinim 8 ani- poate… puțini, dar mari, frumoși și... cu sârg, în spațiul media din județul Sibiu.

Început de primăvară. Și cum…. „la început a fost cuvântul”, noi ni l-am însușit și am creat prin el lumea SibiuNews. O lume a luptei pentru adevăr, pentru cultură și tradiții, o lume în care, prin CUVÂNT, prin tot ceea ce scriem noi, să vă regăsiți, să vă informați, să vă bucurați și, odată cu noi, să simțiți românește, să trageți semnale de alarmă și să reacționați.

Am crescut, am scris, am zâmbit, ne-am întristat, ne-am bucurat, am aplaudat, ne-am înfiorat, am sperat și... iar am... scris. Pentru voi, pentru binele comunității.

Din zori și până târziu în noapte. Nu am numărat orele, ci… am pus pe cântar dorința noastră de a contribui, prin cuvânt, prin atitudine, prin emoție la impulsul informației, la ceea ce ar putea să fie… mâine- o zi mai bună, mai frumoasă, mai plină de realizări!

Încrezători și convinși de menirea uneia dintre cele mai complexe profesii: JURNALISMUL.

Am făcut și facem totul pentru a vă informa, în numele crezului nostru: ÎN JURNALISM NU SE NEGOCIAZĂ, SE DEDICĂ. Pentru că, e drept, mai alesîn societatea de azi, rolul jurnalismului este unul major.

Suntem... acum, aici pentru sibieni, pentru ardeleni, pentru români și… nu numai. Suntem, ne documentăm, scriem și ne bucurăm că familia prietenilor (cititorilor) SibiuNews crește. Și pentru asta VĂ MULȚUMIM!

Și cât e de frumos, cât este de emoționant să primești un telefon special de la Roma, de la o sibiancă plecată de multă vreme care-ți spune că știe totul pentru că citește SibiuNews, sau să primești mesaje din Olanda, de la un olandez îndrăgostit de Sibiu care tot așa, urmărește și citește tot pentru că iubește Sibiul și România… Și ce frumos e să vezi like-urile și mesajele unui profesor din Japonia, care a vizitat și cunoaște Sibiul și a ales să se informeze citind SibiuNews

Pe toți, oriunde ați fi, vă îmbrățișăm și vă dedicăm întreaga noastră muncă, asigurându-vă de tot respectul nostru.

LA MULȚI ANI, Sibiunews! LA MULȚI ANI, SIBIENI! LA MULȚI ANI, ROMÂNI ȘI DRAGI CITITORI DE PRETUTINDENI!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest