CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

CRRR

„Este onorant pentru mine că astăzi am fost numit Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

 

Asumarea unui rol activ în cadrul unui minister este o misiune dificilă care mă responsabilizează enorm. Însă, pentru că am încredere în echipa guvernamentală, am decis să accept această funcție care mă obligă și mai mult să fiu în slujba comunității și a binelui public.

În prezent, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu este pe un trend ascendent, fiind implicat - cu fonduri europene - într-un amplu proces de modernizare a clădirilor și de dotare cu aparatură și echipamente de ultimă generație, care vor aduce întreg spitalul la standardele dorite.

Toate proiectele în care spitalul este implicat se vor derula conform graficelor stabilite. Am garanția că echipa unității sanitare va duce la bun sfârșit tot ceea ce am construit împreună până în acest moment.

Pentru mine, perioada în care voi activa la București va presupune o suspendare de drept a contractului de management, astfel încât ulterior îmi voi putea relua activitatea la spital.

În momentul de față am decis să fac din nou pasul spre administrația națională, având în vedere că s-a considerat că este nevoie de mine la un nivel mai înalt.

În vederea necesității de dezvoltare a țării îmi voi dedica întreaga experiență acumulată de-a lungul timpului în materie de administrație publică. În acest sens, menționez că în perioada 2005 - 2009 am lucrat în cadrul Corpului de Control al Ministerului Administrației și Internelor, între anii 2009 - 2012 am fost Vicepreședinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, iar între 2016 și 2017 am reprezentat Guvernul României în județul Sibiu în calitate de Prefect.

Pentru îndeplinirea dorinței noastre de a avea "o țară ca afară" trebuie să valorificăm imensa oportunitate de a atrage cât mai multe fonduri europene.

Prioritatea mea va fi aceea de a impulsiona reprezentanți din cât mai multe domenii și zone ale țării să elaboreze proiecte viabile pentru finanțare din acești bani nerambursabili.

Am convingerea că voi reuși să obțin și din această nouă poziție lucruri cât mai bune pentru Sibiu și pentru România!

În spatele îndeplinirii visurilor noastre stau investiții, proiecte, dar mai ales Oameni. Trebuie să credem în puterea lor, în puterea noastră. VOM REUȘI ÎMPREUNĂ prin determinare, integritate și competență!”

Mesajul vine din partea domnului Cristian Roman.

Îi dorim mult succes în noua funcție și suntem convinși că va continua dialogul cu jurnaliștii sibieni, așa cum a făcut și până acum.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest