CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

STUPARRRR

OFICIAL: Începând cu 31 martie 2021, conducerea interimară a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu este asigurată de Claudiu Stupar, în baza Dispoziției Președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Am luat această decizie întrucât reprezentanții partidelor politice din cadrul Consiliului Județean Sibiu nu au venit cu nicio nominalizare pentru funcția publică de director general, așa după cum le-am propus la finalul ședinței ordinare din 25 martie. Având în vedere buna colaborare pe care am avut-o cu Claudiu Stupar, un profesionist al administrației publice locale, i-am propus să preia conducerea interimară a DGASPC și mă bucur că a acceptat”, a subliniat președinta Daniela Cîmpean.

Potrivit autorităților, domnului Claudiu Stupar i s-au delegat atribuțiile de director general al DGASPC Sibiu pe o perioadă de cel mult 6 luni.

Claudiu Stupar face parte din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Sibiu, începând cu anul 2000, iar din anul 2013 este șef serviciu Administrare Buget din cadrul CJ Sibiu. Acesta a fost detașat la DGASPC Sibiu pe funcția publică de conducere vacantă de director general adjunct, începând cu 2 februarie 2021.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest