CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

SCJU

  • 18.05.2021 – Depunere dosar și proiect de management
  • 02.06.2021 – Susținerea proiectului de management
  • 08.06.2021 – Afișarea rezultatului final

 

Consiliul de Administrație al Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, a lansat concursul pentru ocuparea funcție de manager. Concursul se va desfășura în două etape: verificarea condițiilor stabilite și susținere și evaluarea proiectului de management.

Cei interesați trebuie să fie absolvenți de învățământ superior în unul dintre domenii: medical, economic - financiar sau juridic.

De asemenea, trebuie să fie absolvenți de cursuri de perfecționare, agreate de Ministerul Sănătății, în management sau management sanitar sau trebuie să dețină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, și să aibă o vechime de cel puțin 2 ani pe posturi cu studii superioare.

IMPORTANT: Dosarul de concurs împreună cu proiectul de management se pot depune la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (B-dul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18.05.2021, între orele 8 – 15.

Până la depunerea dosarului, candidații pot efectua o vizită în cadrul spitalului, în data de 28.04.2021, între orele 9-14. Aceștia vor fi însoțiți de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice a secțiilor din cadrul spitalului.

În data de 26.05.2021, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28.05 – 01.06.2021, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaților. Susținerea proiectului se va desfășura în data de 02.06.2021, ora 10.

Detaliile privind documentele necesare, calendarul concursului, precum și bibliografia și tematica pentru proiectul de management sunt publicate în Monitorul Oficial, Partea a III-a și pe următoarele site-uri:

 

Sperăm ca acest concurs să trezească interesul, astfel încât, competiția să se finalizeze cu alegerea celui mai bun manager pentru spital. Proiectele spitalului trebuie continuate cu profesionalism și dedicare pentru a crește calitatea actului medical și pentru a spori încrederea oamenilor în tot ce ține de acest spital” , a precizat Daniela Cîmpean, președintă CJ Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest