CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Injunghiat

O crimă pasională a zguduit în urmă cu puțin timp o localitate din judeţul vecin- Alba. Un bărbat de 36 de ani, orbit de gelozie, şi-ar fi atacat... rivalul, asta după ce şi-a dat seama că nu mai are nicio şansă să împlinească relația cu fata pe care o curta de ceva vreme.

Furios, suspectul a rănit-o, în timpul altercației şi pe tânără, după cum au transmis anchetatorii. Ulterior, presupusul atacator s-ar fi ascuns ore bune, conștient că e pasibil de o pedeapsă „zdravănă”. Între timp, fata a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

În toiul nopţii, individul din localitatea Rahău a intrat în locuinţa în care se afla cuplul vizat. După o discuție scurtă și… „apăsată”, agresorul l-ar fi înjunghiat fără să mai stea prea mult pe gînduri, pe acutalul iubit al fetei în vârstă de 23 de ani.

Cu ultimele puteri, femeia a apucat să sune la 112, deşi a fost şi ea rănită. Potrivit anchetatorilor, bărbatul careși-a pierdut viața a fost înjunghiat de mai multe ori, nemaiavând nicio șansă de supraviețuire.

Încă din zori, zona a fost împânzită de criminalişti şi procurori, iar mai multe echipaje de poliţie l-au căutat pe suspect. Acesta a fost găsit după câteva ore, într-o pădure din apropiere.

 Din nefericre parsă se înmulțească astfel de „povești” sfârșiteasemeni unor filme horror. De parcă se rarefiază sentimentele faste, trăirile, în favoarea...răului, a violenței... totul de parcă unii nu-și mai pot sau...nu mai vor să își gestioneze filonul emoțional... 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest