CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

IOANA MIHAILA

Ioana Mihăilă, începând de azi,este noul MINISTRU al Sănătății.

Totul este oficial, după ce în această searăIoana Mihăilă jurământul.

 

Cu acest prilej, președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe membrii Guvernului prezenți la ceremonie să „o sprijine pe noua colegă”.

Doamnă ministru, Preluați astăzi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătății, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes! Vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală și cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine. Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat. Iar coaliției de guvernare îi doresc mult succes și să terminăm, cu rezultate notabil de bune, această etapă nefericită, pandemică. Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reușim până în vară să ieșim din pandemie”, a declarat președintele Iohannis.

Precizare: Ioana Mihăilă (41 de ani), medic endocrinolog, fost candidat al Alianței USR-PLUS la Primăria Oradea anul trecut și secretar de stat în Ministerul Sănătății în mandatul lui Vlad Voiculescu a fost propusă astăzi pentru funcția de ministru al Sănătății.

În calitate de secretar de stat în timpul mandatului lui Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă s-a ocupat în special de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în sănătate.

 

 

Sursa foto: www.presidency.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest