CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

FACEPLAJA1

“Vreau să le mulţumesc românilor că am avut o sărbătoare pascală liniştită, fără niciun fel de evenimente. Oamenii au înţeles să respecte regulile în vigoare şi asta se vede. Avem rezultate din ce în ce mai bune în ceea ce priveşte rata de pozitivare”, a transmis azi premierul, într-un briefing de presă.

Florin Cîțu a explicat, în acest context, am putea scăpa de mască: concret, oficialul s-a pronunțat despre renunţarea la mască pe plajă sau în drumeţii, dar şi despre mult-așteptata funcţionare la capacitate maximă a restaurantelor și hotelurilor, în cazul persoanelor vaccinate. Pentru cei vaccinați ar putea fi permise și unele evenimente private.

”Este clar că putem vorbi despre fără mască pe plajă, de exemplu. Fără mască, dacă mergem la munte în drumeţie, etc., putem să mergem fără mască. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilităţi pentru persoane vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitate de 100% cu persoane vaccinate, la interior. Sau hoteluri, pe litoral, cu capacitate de 100% cu persoane vaccinate. Deci sunt lucruri la care ne uităm. Putem să vorbim de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate şi aşa mai departe. Vom avea aceste evenimente pilot în Bucureşti şi Cluj, dar eu sunt sigur că rezultatele vor fi bune şi putem să ne gândim la astfel de evenimente”, a declarat premierul.

 

 foto: Facebook

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest