CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

A inceput "sezonul furatului" pomilor de Craciun. Desi suntem cu aproape o luna inaintea Craciunului, sibienii au inceput deja sa fure pomii de Craciun din ocoalele silvice si sa ii scoata la vanzare.

La inceputul saptamanii, zeci de brazi au fost confiscati de politistii sibieni.

Ei au fost gasiti in masina unui sibian, in apropierea localitatii Porumbacul de Jos, fara ca soferul sa aiba vreun act pe ei.

„Ieri, 25 noiembrie, în cadrul activităţilor preventive desfăşurate de poliţiştii formaţiunii de ordine publică din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţia Rurală Porumbacu de Jos în vederea prevenirii şi combaterii tăierii, transportului şi comercializării ilegale de pomi de Crăciun, pe raza localităţii Porumbacu de Jos, pe DN 1, a fost oprită pentru control în trafic o autoutilitară. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că L. Gheorghe, in varsta de 39 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, transporta 43 de pomi de Crăciun nemarcaţi cu sigiliu conform legii. Conducătorul auto nu deţinea documente justificative pentru pomii respectivi”, potrivit oficialilor Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu.

Toti brazii au fost confiscati şi predati Ocolului Silvic Avrig iar soferul a afost amendat.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest