CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

15MAI

15 mai 2021.

Așa arată ziua de azi.

După mai bine de un an cumplit, după chinul purtării măștii… din precauție, responsabilitate (adesea neînțeleasă și luată în batjocură!), azi, 15 mai 2021 e AȘA. Afară,la soare, prin miresmele castanilor înfloriți, printre grădini pline de trandafiri, prin parcuri cu iarbă proaspătă, oamenii își zâmbesc unii altora, plini de speranță.

Au luptat, majoritatea, în felul lor, au înțeles și au respectat măsurile de eprotecție, au purtat mască, și-au schimbat viața, au ASCULTAT și au ÎNȚELES sfaturile medicilor, li s-a făcut dor de prieteni și bunici, li s-a făcut dor de îmbrățișări și mângâieri, mulți...și-au pierdut preteni și rude, au plâns, au așteptat și… iată, acum, treptat, redeschid porțile către… revenirea la normalitate.

Azi e AȘA.

Am întâlnit oameni plini de speranță, salutând politicos, doar din bucuria de a întâlni în cale semeni bucuroși și sănătoși, care, ca și ei, au respectat măsurile de protecția pentru ca, iată, într-o bună zi, să-și poată zâmbi din nou… am auzit oameni de toate vârstele râzând, i-am văzut cumpărând flori și… oprindu-se să admire… poate mai mult ca oricînd, frumosul din parcuri ori joaca pruncilor pe alei…

Pentru că, da, eforturile nu au fost în zadar, pentru că lupta, iată, ne întoarce către normalitate.

TOTUL VA FI BINE! MUSAI!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest