CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, este acuzat de conflict de interese de catre Agentia Nationala de Integritate ar fi trebui sa aiba astazi termenul final. Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat decizia pentru anul viitor, in luna martie.

Astfel, termenul final in dosarul in care ANI il gaseste in conflict de interese se va judeca pe 18 martie 2014, potrivit oficialilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei.

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, este acuzat de ANI ca in perioada in care a fost deputat PSD de Sibiu si-a angajat sotia la biroul parlamentar.

UPDATE: Conducerea CJ Sibiu nu comenteaza amanarea!

Intrebati de reporterii SibiuNews.net care a fost cauza pentru care verdictul final nu a fost dat astazi, raspunsul a fost:

"Din respect pentru actul de justitie, domnul presedinte Cindrea nu va face niciun comentariu pana la finalul procesului. Motivul amanarii de astazi il puteti afla direct de la instanta in cauza", potrivit consilierului de imagine al presedintelui CJ Sibiu, Radu Nechit.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest