CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 TAvi

„La data de 14.05.2021 a avut loc Adunarea generală a C.C.I.A. Sibiu urmată de convocarea ședinței Extraordinare a Colegiului de Conducere al Camerei in data de 27.05.2021.

În urma acestor două ședințe si a voturilor exprimate, am preluat interimar, conform statutului, Președinția Camerei de Comert, Industrie si Agricultură a Județului Sibiu.

Vă asigur pe această cale de faptul ca voi propune Colegiului de Conducere să facem o prioritate din sprijinirea companiilor județului Sibiu și îmi doresc, atâta timp cât dețin această poziție onorantă, o buna colaborare instituționala cu toți reprezentanții autorităților județului numiți sau aleși, așa cum este normal si firesc.

De asemenea efortul nostru îmi doresc sa se canalizeze către viitorul organizației, către găsirea unei soluții pentru locația noului sediu al C.C.I.A. Sibiu și diverse acțiuni specifice care se încadrează în obligațiile statutare ale Camerei.

Vă asigur că activitățile Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura se desfășoară în continuare în mod statutar și obișnuit”, transmite Ec. Octavian Isailă, președntele interimar al C.C.I.A. Sibiu.

 

Mai multe informații se găsesc pe site-ul camerei, procesele verbale de ședinta fiind disponibile la adresa:

http://infosibiu.eu/wp-content/uploads/2021/05/proces_verbal_AGA.pdf

http://infosibiu.eu/wp-content/uploads/2021/06/02-Proces-verbal-colegiu-27-mai-2021.pdf

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest