CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

nazzz

 „Am avut o întâlnire cu reprezentanții mai multor asociații profesionale, cu care am discutat despre măsurile de simplificare și digitalizare a procedurii administrativ-fiscale, în scopul de a monitoriza îndeaproape procesul de înrolare a contribuabililor în Spațiul Privat Virtual (SPV).

Mi-am exprimat încă o dată interesul de a preveni problemele care pot apărea în ceea ce privește obligativitatea înscrierii în SPV. Împreună cu echipa din Ministerul Finanțelor, urmărim să răspundem cu promptitudine provocărilor pe care le ridică acest proces, inclusiv prin identificarea unor mecanisme de simplificare a procedurilor de înrolare și autentificare pe platformă. În acest sens, feedback-ul venit din partea mediului privat, adică a utilizatorilor sistemului, este esențial.

Tot pe această cale, am reiterat solicitarea făcută către ANAF de a înainta demersurile care îi revin în identificarea și punerea în practică a soluțiilor pentru modernizarea și creșterea atractivității SPV. Din perspectiva mea, obiectivul nostru este de a dezvolta un climat deschis de dialog și un parteneriat în care fiecare entitate își respectă rolul și competența reală. Obiectivul nostru final, în contextul dat, este acela de a accelera digitalizarea ANAF și de a stimula contribuabilii să adere la platforma pusă la dispoziție, reușind astfel să avansăm în procesul de digitalizare a interacțiunii cu instituțiile administrativ-fiscale”.

 Comentariul a fost postat de ministrul Finanțelor, Alexandru nazare, pe contul său de socializare.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest