CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

0mmm

Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri, se apropie cu pași repezi, iar Promenada Sibiu a pregătit cadrul perfect pentru o experiență de vizionare în deplină siguranță. Între 11 iunie – 11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați pe terasa Promenada Sibiu, de la nivelul 2, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe 2 ecrane uriașe. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit.

Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat https://promenadasibiu.ro/evenimente/e-timpul-pentru-fotbal-cat-cuprinde/.

Vizionările se vor face în aer liber, în condiții de deplină siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial. Promenada Sibiu susține evenimentele importante din comunitate și pune la dispoziția vizitatorilor experiențe cât mai plăcute și mai sigure.

Mai mult, la etajul 2 al centrului comercial, în apropierea terasei, suporterii vor fi întâmpinați cu un panou foto interactiv, unde își pot realiza poze gratuite cu echipa de fotbal preferată și, de asemenea, promoții speciale în zona de foodcourt:

  • City Burger – 20% discount la orice produs
  • Burger House: meniuri combo speciale

- Platou For Friends cu 4 beri Carlsberg (330 ml) 130 lei (pentru 4 persoane). Acesta conține: 4 miniburgeri House, crispy wings, bbq ribs, kasekrainer, onion rings, cartofi copți, sosuri ( Dijon, garlic mayo, sweet chilli)

- Variety Burger cu 2 beri Carlsberg (330 ml) 60 lei (pentru 2 persoane) Conține: 4 miniburgeri la alegere, french fries, burger sauce

- Burgers + chicken combo 60 lei (pentru 2 persoane) Conține: 2 miniburgeri la alegere, Chicken crispy strips, Crispy wings, French fries, Garlic mayo

  • Pizza Bonita: - 20% discount la orice produs
  • Rigatoni: 1 sticlă Ursus 0.33 l gratuit la orice porție de paste cumpărată pe durata meciurilor (18.00 - 22.00)
  • Insieme: 5 + 1 gratis la Bere Ursus Draught, ofertă valabilă din 13 iunie 2021

Ofertele sunt valabile pe durata difuzării meciurilor pe terasa Promenada Sibiu, în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021. Ofertele se supun unor termeni și condiții stabilite de restaurantele partenere.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Mai multe detalii pe www.promenadasibiu.ro, Facebook și Instagram.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest