CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

O turistă din Brazilia s-a urcat pe acoperişul pensiunii unde era cazată, punând în alertă autorităţile din Sibiu. Ea a acuzat că i-au fost furaţi banii, circa 3000 de euro, şi actele, astfel că nu mai avea cu ce să-şi plătească şederea.

Turista s-a cazat la o pensiune din Sibiu în cursul zilei de sâmbătă, apoi sâmbătă seara a petrecut prin oraş, cu prietenii, după care duminică a vrut să plece, iar în momentul în care a vrut să plătească a constatat că nu mai are borseta cu actele şi banii. Nervoasă, a ţâşnit pe scările pensiunii şi s-a urcat pe acoperiş, în semn de protest, ameninţând că se aruncă în gol.

La faţa locului a ajuns un echipaj al pompierilor, care au instalat o scară rulantă şi o saltea pneumatică. La femeie s-a urcat un jandarm, care a vorbit cu ea circa două ore, după care, într-un moment prielnic, a reuşit s-o imobilizeze. 

După imobilizare, turista a fost dusă la spital. Nu este exclus ca ea să aibă ceva probleme de ordin psihic sau reacţia să fi venit pe fondul consumului de alcool.

Poliţiştii au găsit borseta cu banii şi actele femeii în cameră, după o noptieră, unde căzuse.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest