CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Ediția din această primăvară a Târgului de Cariere de la Sibiu, care va avea loc vineri și sâmbătă la Centrul de Afaceri, vine cu numeroase oferte de angajare pentru sibieni, dar și alte oportunități de carieră.

Aproximativ 20 de participanți vor fi prezenți la cel mai mare eveniment de carieră din oraș, printre care se numără Arvato, Bearing Point, STC, Stefanini și Visma Software, iar organizatorii anunță că oferta profesională este extrem de variată. Programul este de la 10.00 la 17.00 iar accesul tinerilor în căutarea unei oportunități de carieră este liber.

Circa 550 de locuri de muncă

Oferta comapniilor participante cuprinde job-uri în domenii precum IT, producție și tehnică, vânzări, servicii, financiar, marketing, iar majoritatea se adresează în special tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, iar oferte există atât pentru cei cu experiență, cât și pentru debutanți.

Pentru debutanți sau pentru cei care doresc o reconversie profesională, Târgul de Cariere vine cu o ofertă de câteva zeci de internship-uri plătite și cu încă și mai multe posibilități de voluntariat.

„Îi asigurăm pe sibieni că la Târgul de Cariere vor veni cu folos, pentru că oferta este una foarte variată. Avem aici companii cu o oferte dintr-o varietate mare de industrii”, declară Louisa Olar, managerul evenimentului de săptămâna aceasta.

La ediția precedentă a Târgului de Cariere de la Sibiu au participat circa 3000 de tineri:

  • 84% dintre ei cu studiile superioare absolvite sau în curs de absolvire
  • 44% dintre ei cu experiență anterioară de muncă (o treime dintre aceștia având experiență de peste 3 ani)
  • 64% dintre ei cu vârste între 20 și 30 de ani; 11% cu vârste peste 30 de ani

Mai multe informații pe www.targuldecariere.ro și pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/targuldecariere.

Târgul de Cariere este un eveniment fondat în anul 2006 de compania Fapte și a ajuns în prezent să se desfășoare de două ori pe an în toate marile orașe ale României și în Chișinău.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest