Write a comment

Primarul municipiului Medias, Teodor Neamtu, a sustinut, azi, in cadrul unei conferinte de presa, argumentele pentru care isi doreste ca viitoarea capitala a Regiunii 7 Centru sa fie, pana la urma, la Medias.

Iată ce a declarat edilul, încercând să convingă:  „Eu cred că o propunere viabilă pentru capitala Regiunii ar fi Mediaşul. Oraşul se află în zona centrală a Regiunii 7 Centru, este un municipiu destul de important, este la o distanţă aproximativ egală de cele două aeroporturi, respectiv de la Târgu Mureş şi de la Sibiu, se află pe Culoarul Feroviar Pan European 4, se află între cele două autobenzi care trec prin Transilvania şi sigur că se pot găsi şi soluţii pentru asigurarea spaţiilor administrative nevesare funcţionării structurilor nou create. Deci, mie mi se pare cu sunt argumente viabile şi să nu uităm că de-a lungul timpului importante Diete ale Transilvaniei s-au desfăşurat la Mediaş, aşa că iată, aceasta este propunerea noastră: capitala Regiunii 7 Centru să fie la Mediaş”.

Cu toate acestea, reacţiile localnicilor nu au întârziat să apară şi nu au fost deloc favorabile ideii primarului. Expuse pe un blog de ştiri locale, mai mulţi medieşeni au luat „în bâză” propunerea şi aşteptările lui Teodor Neamţu, acuzând că problemele oraşului sunt mult mai grave, pornind de la starea drumurilor şi alte aspecte privind infrastructura şi dezvoltarea urbei.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest