CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Aproximativ 400 de politisti vor fi, in aceasta noapte la datorie. Ei vor asigura ordinea si linistea publica in zona lacaselor de cult unde vor avea loc slujbe religioase.

Numarul celor care vor asigura irdinea in preajmea Sarbatorilor de Pasti va fi mare si in prima zi de Paste, dar si in a doua.

Astfel, de astazi pana luni, la nivelul judeţului Sibiu aproximativ 200 de poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze zilnic, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, potrivit oficialilor Inspectoratului de Politie Judetean.

"393 de poliţişti din sistemul de ordine publică, 137 de poliţişti rutieri şi alţi 42 poliţişti din cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi arme se vor afla în stradă, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale", spun reprezentantii IPJ Sibiu.

Politistii de la Rutiera vor fi prezenti pe principalele artere din zonele turistice, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, în apropierea marilor complexe comerciale în vederea prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizării traficului rutier cât şi în vederea combaterii excesului de viteză şi a consumului de băuturi alcoolice de către conducătorii auto.

În medie, 14 aparate radar vor supraveghea zilnic, traficul rutier pe drumurile naţionale din judeţul Sibiu, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii unui climat de siguranţă în trafic.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest