Write a comment

Poti pleca acasa cu tot ce-ti trebuie! Fara sa dai un leu! Se poate asa ceva! Sambata, 30 martie, sibienii sunt asteptati la Bazarul cu Lucruri Gratis (gazduit de CASA DE CULTURA A STUDENTILOR), la care participantii pot aduce obiecte pe care nu le mai folosesc, putandu-si alege la randul lor, in mod GRATUIT orice lucru de care au nevoie.

“Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o întâlnire periodică a comunităţii locale în care participanţii aduc şi oferă complet gratuit produse în stare de funcţionare, discuţii, prietenie, bunătăţi, servicii, bună dispoziţie, jocuri, şi orice alte lucruri care pot fi împărtăşite într-o comunitate”, anunţă organizatorii.

Evenimentul a fost organizat în mai multe serii şi în alte oraşe ale ţării- Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Sibiu şi Timişoara, şi fireşte, peste tot are succes!

Organizatorii recunosc că, prin acest tip de acţiuni, “învăţăm să preţuim lucrurile pentru utilitatea lor, şi nu pentru valoarea lor bănească sau de dragul de a le deţine. Prelungim viaţa produselor pe care nu le mai folosim, dăruindu-le altora care au nevoie de ele. Contribuim la reducerea consumului de resurse naturale şi a poluării. Obţinem o parte din obiectele de care avem nevoie economisind banii pentru alte nevoi mai importante. Ne facem prieteni noi şi ne întărim legăturile cu comunitatea în care trăim. Învăţăm unii de la alţii abilităţi noi care ne vor creşte autonomia personală. Redescoperim puterea comunităţii, şi acele bucurii mărunte care ne fac mai fericiţi, şi pentru care nu avem nevoie de bani!”

În opinia acestora, comunicarea, spiritul de voluntariat şi într-ajutorare pot face ca acest gen de evenimente să devină o tradiţie, un mijloc eficient de interacţiune.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest