Write a comment

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un avertisment de Cod Galben de vant, valabil pentru sudul judetului Sibiu si zona Muntilor Fagaras, in cursul zilei de azi, intre orele 13.00-19.00.

In acest interval, vor avea loc "intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55 km/h, iar la munte vor depăşi 80-90 km/h".

Pe de alta parte, tot de azi, dar de la ora 23.00, ANM a transmis o informare meteo privind aparitia unor precipitatii insemnate cantitativ. Avertismentul este valabil pana in 31 martie, la ora 23.00.

"În intervalul menţionat temporar va ploua în toate regiunile. La altitudini de peste 1500 m precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Mai ales în noaptea de vineri spre sâmbătă şi din nou în cursul zilei de duminică, în Banat, Crişana, Maramureş, nord-vestul Transilvaniei şi în zona Munţilor Apuseni cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi izolat 25 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, iar în vestul ţării şi la munte va avea intensificări temporare cu viteze de peste 50 km/h, rafalele depăşind în zona montană înaltă 70 km/h", precizeaza ANM.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest