CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

O sibianca a ramas fara 2.200 de dolari dupa ce a fost anuntata la telefon ca a castigat un premiu de 5.000 de euro. Potrivit oficialilor IPJ Sibiu, femeia din Sibiu a fost anuntata, pe telefonul fix, de suma castigata, dupa care un "angajat" al companiei de telefonie a carei abonata este a venit si i-a cerut o "taxa" de 2.200 si 150 de lei pentru inmanarea premiului, pe care trebuia sa il ridice ulterior.

Totul parea credibil, deoarece asa zisul angajat i-a dat si chitanta femeii pentru banii incasati.

"O femeie din municipiul Sibiu a sesizat Sectia 1 Politie Sibiu cu privire la faptul ca a fost inselata cu suma de 2.200 dolari si 150 lei. Femeia a relatat faptul ca, pe telefonul fix, a fost apelata de reprezentantii companiei de tefonie fixa la care era abonata si anuntata de castigarea unui premiu in valoare de 5.000 de euro, ca premiu pentru fidelitatea ei fata de companie. La scurt timp dupa apel, la usa acesteia s-a prezentat un barbat, care s-a recomandat reprezentant al respectivei companii de telefonix fixa si care i-a solicitat suma de 2.200 dolari si 150 lei, ca taxa pentru inmanarea ulteriorara, personal de catre directorul companiei de telefonix fixa a premiului de 5.000 de euro. Barbatul, pentru a-i castiga increderea femeii, i-a eliberat o chitanta ce atesta suma achitata", spune purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, Luciana Baltes.

In spatele acestui „premiu” nu exista nimic, iar femeia care a dat curs „invitatiei” a suferit prejudicii materiale, fiind victima unei infractiuni de inselaciune.

Cei care suspecteaza ca ar putea fi inselati sunt rugati sa sune la 112 sau sa mearga la oric sectie de politie.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest