CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

In perioada 14-15 Mai 2014 , Top Tech are plăcerea de a invita membrii comunitații IT din Transilvania la unul din cele mai importante evenimente de business “Transilvania IT Forum”, ce va avea loc la Paltiniș,  județul Sibiu , Hotel “Hohe Rinne”.

Transilvania IT Forum  este un prilej de a întalni reprezentanții celor mai renumite branduri din domeniul IT  și își propune să aducă în atenția participanților soluții de business, soluții de reducere a costurilor, soluții de eficientizare și modernizare a infrastucturii IT, noutăti în domeniu , tehnologie de ultima generație de care pot beneficia pentru dezvoltarea companiilor si instituțiior in care activează .

Pe lânga sesiunile atractive  de prezentări invitații vor avea ocazia să testeze  in zona standurilor echipamentele  si soluțiile propuse de producatorii IT prezenți la eveniment .

“Sectorul IT este unul din domeniile care își mențin linia ascendentă și ne bucurăm că în acest an putem promova prin intermediul TITF  produse inovatoare  si  soluții  de business.

Ne propunem ca TITF să devină un eveniment de referință pentru Transilvania , zonă cu un potențial deosebit pentru mediul de afaceri” , precizează Sorin Nădăban , director Top Tech, organizator al TITF.

In cei 22 de ani de activitate Top Tech a dezvoltat parteneriate puternice cu cei mai importanți producatori IT prezenți în acest an la Transilvania IT Forum: TOSHIBA, HP, XEROX, MICROSOFT,  IBM, , APC, BENQ, ALLIED TELESIS, ,LENOVO, LEXMARK .Gama diversificată de produse, flexibilitatea si complexitatea soluțiilor oferite de aceștia  constituie  o prestigioasă carte de vizită, care a menținut TopTech în topul firmelor din domeniu.

Anul acesta vom avea plăcerea ca în deschiderea TITF  să-l avem prezent, ca oaspete de onoare, pe Profesor Doctor Inginer Ioan Bondrea, rectorul Universitații “Lucian Blaga” din Sibiu un puternic susținator al comunitații locale .

Deasemenea ne bucurăm să avem ca invitați  reprezentanții celor mai importante companii și  instituții  de stat  din zona Transilvaniei .

Prin intermediul TITF , Top Tech dorește să sublinieze importanța unor astfel de evenimente de profil care sprijină mediul de afaceri si creeaza noi oportunități de dezvoltare a businessului la nivel local și regional.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest