CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au respins vineri propunerea de prelungire a arestarii preventive a lui Razvan Marginean si Nicolae Sandru, amandoi implicati in dosarul afacerilor imobiliare cu camatarii.

Potrivit reprezentantilor Curtii de Apel Alba Iulia,  cei doi acuzati urmeaza sa fie eliberati, insa au primit interdictie de a parasi tara.
Celorlalti inculpati li s-a prelungit perioada de arestare preventiva.
"Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea de prelungire a arestarii preventive a inculpatilor Cornea Constantin, Damian Dumitru Daniel, Iliut Bucur Daniel, Jucan Bogdan Florin si Tanciu Ion, Cornea Mihai, Rujan Cosmin Gheorghe, Haiduc Catalin Marian si Filimon Flaviu Ioan si Duse Sorin Daniel. S-a respins propunerea de prelungire cu privire la inculpatii Marginean Razvan Emilian si Sandru Nicolae si inlocuieste arestarea preventiva cu masura obligarii de a nu parasi tara", se arata intr-o decizie a Curtii de Apel Alba Iulia.
In dosar sunt vizate 15 victime care au imprumutat bani de la camatari. Victimele au fost puse, cu ajutorul a mai multi notari publici, unde se incheiau contractele, sa inapoieze sume uriase camatarilor. Cand acestea nu mai puteau sa isi plateasca ratele uriase catre camatari, erau amenintati.
Prejudiciul creat este de aproximativ un milion de euro.
credit foto: tribuna.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest