CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Batalia pentru ajungerea in Parlamentul European se da si pe panoul electoral. Primii care se plang ca afisele electorale le sunt rupte sunt cei de la Partidul Miscarea Populara din Sibiu.

Ei au depus o sesizare la Politia Locala prin care spun ca afisele de pe panourile din Gusterita le sunt rupte constant.

"De 5 zile, oamenii nostri posteaza afise in Gusterita pe panourile oficiale si cineva noaptea le rupe. Zilnic. Curios ca si afisele altor partide sunt rupte, doar ale PDL-ului, nu. Am depus la Politia Locala Sibiu o sesizare in speranta reglementarii situatiei", a declarat presedintele organizatiei municipale Sibiu, Partidul Miscarea Populara, Calin Blaga.


Oficailii PMP Sibiu spun ca "probleme similare, dar nu cu aceeasi frecventa, sunt si la afisajele electorale din zona Liceului Energetic si strada Luptei. Noi pledam pentru o campanie electorala cu bun simt si respect al legii".

Potrivit oficaililor Primariei Sibiu, verificarile au inceput deja pentru a stabili cine rupe afisele electorale ale PMP Sibiu.

Aceasta este singura sesizare depusa de la inceputul campaniei electorale.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest