CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Astazi a fost semnat contractul pentru mai multe investitii care vizeaza reabilitarea si modernizarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare din Ocna Sibiului, judeţul Sibiu.

Practic,  în următoarele 22 de luni va  fi implentat proiectul de anvergura, care, atat in opinia administratiei locale, cat si a localnicilor va aduce imbunatatiri evidente in viata orasului-statiune.

 Referitor la acest moment , primarul Ocnei, Ioan Baltes a tinut sa sublinieze ca „Este o investiţie majoră pentru că suntem o localitate cu venituri mici, iar singura noastră sursă de venituri este zona de lacuri. În prezent, există canalizare doar în orasul de jos, unde ţevile sunt foarte vechi, din ’73, iar pierderile sunt foarte mari. În 22, luni sperăm să terminăm lucrările şi atunci ne vom putea numi oraş în adevăratul sens al cuvântului”.

Concret, investitia are in vedere reabilitarea a cca 10,5 km de conducte de alimentare cu apă. Totodata, reţeaua de distribuţie a apei potabile se va extinde cu 4,6 km, iar cea de canalizare cu 14,6 km si vor fi construite patru staţii noi de pompare ape uzate.

In opinia edilului, ceea ce reprezinta acest proiect poate fi interpretat ca o materializare a spuselor domniei sale, publicate chiar pe site-ul Primariei: „Numai trezindu-ne cu adevărat vom putea construi cu minţile şi mâinile noastre o lume în care să putem trăi în demnitate si respect”.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest