CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Centrul Cultural German Sibiu, în data de 25 aprilie 2013, de la ora 16:00,  aşteaptă copii în biblioteca instituţiei, la o acţiune dedicată Sfintelor Paşti.

Deşi am celebrat deja Paştele catolic şi cel evanghelic, această sfântă sărbătoare  oferă tuturor, pe tot parcursul anului prilejuri de bucurie şi trezeşte în noi dorinţa de a fi creativi, spun organizatorii, încrezători în succesul iniţiativei. Cel mai important obicei este desigur vopsirea ouălor roşii, însă pentru masa de Paşte avem nevoie şi de decoraţiuni colorate. Şi asta poate provoca… creativitatea celor mici.
În cadrul următoarei întâlniri la Centrul Cultural German Sibiu copiii vor confecţiona pentru ouăle de Paşti suporturi cu motive florale, într-o acţiune ce doreşte să stimuleze simţul artistic şi, de ce nu, competiţia.

Referitor la această acţiune, dna Alexandra Muntean, referent cultural, a precizat că aceasta face parte dintr-o serie amplă de astfel de evenimente, organizate lunar, atât pentru copiii preşcolari, cât şi pentru elevii cu vârste între 7 şi 11 ani, care, de cele mai multe ori, atrage foarte mulţi copii, chiar mai mulţi decât permite spaţiul disponibil.

Domnia sa a precizat că şi că activitatea de mâine se va finaliza cu o mini-expoziţie şi, cum Sfintele Paşti se apropie, premiile vor fi… dulci.

Interlocutoarea noastră a subliniat că seria acestor întâlniri conţine şi după-amieze de lectură şi jocuri, ceea ce stimulează socializarea, dragostea pentru frumos şi de ce nu, spiritul de echipă.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest