Nicolae Neagu, la un pas de a-si “implini visul”: PNL Sibiu are in plan o prezentare de moda a Adinei Buzatu

Liberalii sibieni se pregatesc pentru a urca pe podium. Nu in calitate de politicieni, ci ca manechini. Este vorba de presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, si senatorul liberal, Nicolae Neagu.

Adina Buzatu se pare ca va fi stilistul care ii va implini visul senatorului Nicolae Neagu. In colectia pe care se pare ca o va realiza pentru prezentarea liberalilor, Neagu isi va indeplini visul, si anume acela de a deveni manechin.

Eu ma pregatesc de 20 de ani in speranta ca undeva, candva voi urma pe scena ca manechin. Ma pregatesc in continuare si voi accepta daca voi fi pus intr-o astfel de situatie”, a declarat senatorul PNL, Nicolae Neagu.

Colectia pe care liberalii o vor prezenta va fi realizata de Adina Buzatu undeva, in 2014.

Nu este exlus ca, intr-un viitor nu foarte departat, sa facem o prezentare a doamnei Adina Buzatu care prezinta haine pentru domni, sa facem o prezentare cu parlamentarii la Sibiu”, a explicat presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.

Printre cei care vor defila pe podium se vor afla si deputatul Ioan Tamaian, care in acest sfarsit de saptamana isi va prezenta propria colectie in cadrul Feeric Fashion Days, senatorul Sorin Iliesiu sau vicepresedintele CJ Sibiu, Marcel Luca.

Printre cei care vor fi invitati sa devina manechin pentru cateva momente se va afla si social democratul Ioan Banciu, deoarece “nu cred ca domnul Cindrea ar accepta”, a declarat Mircea Cazan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: