Noul sens giratoriu de pe Calea Dumbrăvii este funcţional. Lucrări noi de reparaţii pe străzile Henri Coandă, Grădinarilor, Lalelor şi General Praporgescu

Noul sens giratoriu de pe Calea Dumbrăvii, din zona intrării principale în Cimitirul Municipal, este funcţional de vineri, 26 septembrie, traficul în zonă desfăşurându-se în conformitate cu regulile aplicabile într-un sens giratoriu. Lucrarea a fost realizată de SC DPC SA, contractul având o valoare de aproximativ 330.000 de lei.

În cadrul acestuia au fost realizate şi racordurile cu străzile adiacente, au fost mutaţi stâlpii de iluminat, reamenajate bordurile, create insulele şi reamenajat carosabilul.

În această săptămână au început lucrările de reparaţii pe strada Henri Coandă. Această stradă face parte din pachetul de străzi licitat de Primăria Sibiu pentru execuţia de reparaţii, constructorul declarat câştigător fiind asocierea SC DPC SA- SC Comtram SA – SC Geiger Transilvania SRL. Pe această stradă vor fi montate noi borduri, vor fi reparate trotuarele şi va fi reabilitat carosabilul, lucrările urmând să se încheie la sfârşitul lunii noiembrie. În această primă etapă constructorul va lucra la borduri şi trotuare astfel că parcarea va fi complet interzisă pe trotuar şi lângă bordură, cu excepţia parcărilor amenajate în faţa unităţilor de producţie din această zonă, maşinile care impiedică execuţia lucrărilor urmând să fie ridicate.

Lucrări de reparaţii au început şi pe străzile Grădinarilor, Lalelelor şi General David Praporgescu, parte a aceluiaşi contract menţionat mai sus. Până în data de 15 octombrie pe aceste străzi va fi înlocuit stratul asfaltic de uzură.

Sursa: sibiu.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: