“Nu se poate schimba nimic in Romania cat timp incultura si lipsa de educatie si moralitate domina”. FLORIN VASILICA despre ce traim acum cu totii…

“CAUTAM VINOVATI CAND, DE FAPT, VINOVATII SUNTEM NOI! Am trecut, in ultimele zile, de la stari de durere in suflet, pentru tragedia intamplata, si revolta, fata de ceea ce se poate intampla in Romania, la starea de a fi mandru ca sunt roman. Iar, acum, am ajuns la dezamagire (…) mi-am dat seama ca nu se poate schimba nimic in Romania cat timp incultura si lipsa de educatie si moralitate domina. Aud foarte des strigat, sus si tare, “Vreau o tara ca afara!”. Dar, oare noi suntem ca oamenii de afara? In primul rand trebuie sa ne schimbam noi. Sa ne reeducam, sa ne reculturalizam, sa renuntam la cocalarisme, sa invatam sa ne aparam drepturile pana in panzele albe… Pana atunci, in Romania, se moare cu sansa la viata. Si asta e cel mai trist!”

Acestea sunt gandurile si sentimentele indragitului cantaret de muzica populara Florin Vasilica, postate de artist pe propria pagina de facebook.

 

sursa foto: Florin Vasilica

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: