miercuri, 30 aprilie 2025
9.1 C
Sibiu

Nu va mai deghizati copiii in STRIGOI!

*Halloween-ul îşi are originea în ritualurile satanice şi criminale ale druizilor

Iar totul a început în urmă cu peste 3.500 de ani. Cu mult înainte de apariţia creştinismului în Europa, credinţa în vrăjitori, vrăjitoare şi magie era larg răspândită. În jurul anului 1.500 î.Hr., druizii se aflau la putere în Occident. Ei formau o sectă de preoţi, atât bărbaţi cât şi femei.

Cruzimea şi barbaria lor în magia pe care o practicau era răsunătoare. Erau sacrificaţi oameni, care erau biciuiţi, torturaţi şi agresaţi s*xual înainte de a fi ucişi; uneori, li se scoteau inimile chiar pe viu. Organele lor s*xuale erau tăiate şi conservate… Uneori, erau jupuiţi, iar pielea lor era folosită în diferite ritualuri.

Druizii învăţau faptul că, de Halloween fantomele, spiritele, zânele, vrăjitoarele şi spiriduşii se iveau din cealaltă lume pentru a face rău oamenilor. Din această groaznică credinţă satanică provine folosirea vrăjitoarelor, fantomelor şi pisicilor în sărbătoarea de azi a Halloween-ului. Tot druizii aveau un festival de toamnă intitulat “Samhain” care marca sfârşitul verii şi care avea loc pe 1 noiembrie. Era un festival de fertilitate, prin care se mulţumea spiritelor (demonilor) pentru recoltele din timpul anului.

În timpul nopţii de Shamhain, aveau loc “ceremonii negre.” Obiceiul de a lăsa bostani şi strujeni de Halloween provine tocmai din festivalul druidic al Shamhain-ului.

 

Sataniştii au inventat “‪NoapteaTuturorDemonilor”

Iar toate aceste obiceiuri erau larg răspândite în rândul popoarelor din Occident, astfel încât, chiar şi după instaurarea creştinimului ca religie oficială, obiceiurile satanice ale druizilor au rămas în credinţa populară. Pentru aceasta, Biserica Romano-Catolică a impus pe 1 noiembrie ca să fie “Ziua tuturor sfinţilor” (“All Saint’s Day”), pentru ca populaţia să nu sărbătorească doar vechile practice druidice. Mult mai târziu, sataniştii au încercat să dea o lovitură sărbătoarei creştine de 1 noiembrie, creând în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie o “Noapte a tuturor demonilor” (All Demon’s Night”), adică Halloween-ul din timpurile noastre. El a devenit o sărbătoare “nesfântă” şi păgână pentru vrăjitori, satanişti şi alţi ocultişti…iar, din păcate, în zilele noastre, chiar şi pentru mulţi tineri care habar n-au ce sărbătoresc şi să angajează, inconştient, în practici şi ritualuri sataniste.

 

Peste toate acestea s-a suprapus ceea ce cunoaștem (sau nu ???)- sarbatoarea de Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranţilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deşi în unele ţări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creştine a tuturor sfinţilor (nu scheletelor sua vampirilor, cum a degenerate ulterior), sărbătoare cu care Halloween-ul a devenit asociat în ţările unde predomină creştinismul occidental — catolic şi protestant, deoarece în aceste culte creştine ziua tuturor sfinţilor este sărbătorită pe 1 noiembrie.

Demn de știut, specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, sau alte personaje şi colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o ameninţare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte ţări Halloween este serbat prin parade şi carnavaluri.

De aici, însă, până la a deghiza copiii de 4-6 anișori sau chiar și pe cei din clasele primare în SCHELETE, MUMII, STRIGOI…

Din nefericire, mulți (PREA MULȚI) dintre noi preferă să-și vadă copiii deghizați astfel și cu măști horror, “însângerate”, oribile, care nu se asortează NICICUM cu copilăria, cu inocența, ci mai degrabă cu tenebrele, cu crima, cu violența… Una e să îți deghizezi copilul în dovlecel, prințesă, pirat, cavaler, ursuleț sau elefant, alta e să-l transformi într-o imagine macabră!!!

De ce nu facem în așa fel încât să ne întoarcem copiii la tradițiile și basmele străbune românești, la colinde, la horă, la jocuri precum Leapșa sau “Zăresc un prinț călare”?!?

 

 

 

sursa foto: youtube.com

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole

FAIN AȘA: S-a deblocat Sibiu Bike City!

Sibiu Bike City, sistemul public de închirieri de biciclete...

Robert Fotache- manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Domnul Robert Fotache, director administrativ al SCJUS din anul...

Contractele pentru digitalizarea Spitalelor de Pneumoftiziologie și Psihiatrie au fost semnate

FAINE VEȘTI: Investiții majore în tehnologii de ultimă generație...

Bărbat înjunghiat MORTAL la Moardăș

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean...

Alte articole

O nouă etapă de înregistrare gratuită a terenurilor în cadastru și cartea funciară

ATENȚIE: De astăzi, 28 aprilie a început o nouă...

1 Mai deschide porțile distracției la Complexul pentru agrement și sport Lacul Binder

Din 1 Mai, Complexul pentru agrement și sport Lacul...

TNRS e bucură neîncetat! Două premiere internaționale în luna mai pe Scena Digitală: dans din Japonia și teatru din Coreea de Sud

VEȘTI MINUNATE: Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) și...

AFLAȚI ACUM programul Muzeul Național Brukenthal în mini-vacanța de 1 Mai

În perioada 01 mai - 04 mai 2025, cu...

Un bărbat și un copil, răniți într-un accident lângă Nocrich

Polițiștii rutieri au intervenit puțin înainte de orele 13.00,...

Ministrul Culturii, în vizită la Brukenthal

Vineri, 25 aprilie 2025 doamna Natalia Intotero, Ministrul Culturii...

Săptămâna bună se cunoaște după… muncă! Sunt șantiere pe drumurile sibiene, iar noi avem detaliile!

Drumuri și Poduri SA Sibiu continuă lucrările stabilite în...

Din aceeași categorie

Categorii populare