Numai 4 zile pana la VERNISAJ! Eveniment cultutal pe urmele lui… Jules Verne, la SIBIU!

Joi, 6 august sunteti invitati la vernisajul unei expozitii care va va duce, pe calea artei, pe urmele lui… Jules Vernes. Este vorba despre un proiect cultural avand drept autori patru artiști francezi- Anne-Sophie Buratto, Roxanne Carlu, Martine Henoch și Gilbert Lefeuvre- din cadrul Colectivului artiștilor plastici din Picardie, METROPOLE ART, care își prezintă creațiile la Sibiu.

„Colectivul artisilor plastici francezi din Picardie –« METROPOLE-ART » a fost creat în decembrie 2006 ca rezultat al pasiunii lor comune pentru culturà în diversele sale forme de expresie artisticà.

Acest colectiv artistic reuneste pictori, plasticieni, sculptori, ceramisti, fotografi, care se investesc cu entuziasm în realizarea unor variate proiecte culturale pluridisciplinare interactive, dedicate unui larg public : expozitii, conferinte, proiectii de imagini. Actiunea lor este animatà de dorinta de comunicare cu publicul dar si cu artistii de pe alte meridiane.

Colectivul « Metropole-Art » se doreste a fi un laborator de creatie contemporanà si în acelasi timp o platformà de colaborare artisticà europeanà si internationalà.” (Gilbert LEFEUVRE, Presedinte)

 

Organizator: METROPOLE ART

Locul de desfășurare: Galeria Uniunii Artiștilor Plastici , Piața Mare nr. 12, Sibiu

Program: Luni-Vineri: 10.00-18.00, Sambata: 10.00-14.00, intrarea liberă

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: