Oaspete de onoare joi, la AFT

aaf

Joi, 15 iulie, domnul Mihail Cazacu, DIRECTOR DE PROGRAM – FUNDAȚIA WORLDSKILLS ROMANIA, expert IT&C și membru în proiecte guvernamentale pentru digitalizarea României, a efectuat o vizită de lucru la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Întâlnirea a avut ca obiectiv principal identificarea oportunităților de integrare a instituției noastre, ca partener, în cadrul unui cluster de inovare, care să cuprindă atât entități din mediul academic, cât și din cel de afaceri. Scopul creări acestui cluster este atragerea de fonduri în cadrul programelor finanțate de Uniunea Europeană (UE). La ora actuală, UE are mai multe programe de finanțare dedicate clusterelor de inovare. Unele sunt accesibile direct de la Bruxelles, altele prin programele operaționale ale Ministerului Fondurilor Europene.

Domnul Mihail Cazacu s-a întâlnit cu rectorul academiei, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghiță Bârsan și cu alte cadre didactice din instituția noastră. Activitatea s-a finalizat cu vizitarea bazei logistice și didactice în care se derulează procesul de formare a viitorilor ofiţeri din Armata României, precum şi a laboratoarelor şi sălilor tehnice în care se desfășoară activitățile de cercetare ştiinţifică.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: