Oferte pentru bonusuri de înregistrare și depunere de la casa de pariuri Stanleybet

real abc2c2f7 5ada 4d27 bad7 4a69c0a88372

Ce stimulente oferă casa de pariuri începătorilor și utilizatorilor obișnuiți? Înregistrare și alte condiții pentru primirea unui cadou de bun venit și pariuri gratuite pentru primele trei depuneri.

Stimulați depozitele și lipsa depunerilor în casa de pariuri Stanleybet

Există zeci de case de pariuri care activează pe piața de pariuri din România. Toate acestea atrag utilizatori cu condiții favorabile, servicii de înaltă calitate, prețuri ridicate. Unul dintre cei mai populari jucători din România este casa de pariuri internațională Stanleybet. De-a lungul carierei sale, ea și-a câștigat o reputație impecabilă și dragostea față de o mulțime de mii de clienți obișnuiți.

Mulți utilizatori să se înregistreze pe site-ul casei de pariuri sunt motivați de o primire profitabilă online bonus Stanleybet. Administrația nu uită despre menținerea interesului clienților obișnuiți, încurajându-i în mod regulat pentru activitatea lor.

Cum să obțineți bonus de 40 RON fără depunere?

Un stimulent de 10 lei este creditat imediat după înregistrare, confirmarea numărului de telefon mobil și e-mail. Apoi, trebuie să vă introduceți contul personal și să activați bonusul în secțiunea „Promoție”.

După trecerea verificării cu furnizarea unei fotocopii a cărții de identitate, utilizatorul primește încă 30 de lei în cont. Acești bani trebuie câștigați înapoi, respectând condițiile pariului, pentru a le converti în valută reală.

Bonus de depunere

Fiecare utilizator poate primi recompense pentru primele trei depuneri sub formă de pariuri gratuite. Numărul de pariuri gratuite acumulate depinde de suma de completare a soldului jocului.

Pentru primul depozit, puteți obține:

  • o rată de 25 lei pentru reaprovizionare de 55-99 RON;
  • 50 lei pentru un depozit de 100-199 lei;
  • 2 pariuri gratuite de câte 50 de lei fiecare cu o depunere minimă de 200 de lei.

Pentru a doua realimentare a soldului, se percepe următorul:

  • 25 RON pentru un depozit de 55-99 RON;
  • 50 lei pentru depozitele 100-199 lei;
  • 2 tarife de 50 lei pentru reaprovizionare de 200 RON.

Al treilea depozit poate aduce:

  • 2 tarife de 25 lei pentru reaprovizionare de 55-99 lei;
  • 2 pariuri de 50 RON pentru 100-199 RON;
  • 4 pariuri de 50 lei pentru o depunere minimă de 200 RON.

Alte promoții relevante și oferte bonus pot fi găsite în contul dvs. personal, în secțiunea „Promoție”.

Doar clienții înregistrați pot folosi cadouri și stimulente. Pentru a deveni un utilizator cu drepturi depline, este suficient să completați un formular și să fiți verificat. Dacă aveți dificultăți, vă rugăm să contactați specialiștii noștri de asistență 24/7 pentru ajutor.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: