Oficialii aeroportului sibian infirma zvonul unei oferte de noi curse din partea unei companii aeriene spaniole aflata in insolventa!

Oficialii Aeroportului International Sibiu infirma zvonul potrivitcaruia o companie de transport aerian din Spania ar fi facut vreo oferta de noi curse pe pe aeroportul din Sibiu.

Spainair este compania care se zvonea ca ar vrea sa aiba curse noi de pe Aeroportul International Sibiu. Potrivit reprezentantilor Aeroportului International din Sibiu, nu ar fi fost primita nicio oferta de noi curse.

“Avand in vedere circulatia unor informatii privind intentia unui operator aerian numit Spainair de a demara eventuale negocieri cu Aeroportul International Sibiu pentru deschiderea unor rute, suntem in masura sa va informam ca reprezentantii Aeroportului International Sibiu nu au fost contactati in mod oficial de niciun operator avand demunirea mentionata mai susu si nu detinem informatii privind existenta unui asemenea operator pe piata internationala de transport”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului International Sibiu, Radu Bondar.

Potrivit site-ului www.spainair.com, compania de transport aerian se afla in insolventa.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: