Olandezii de la Malle Balle Circus dau lecții de CIRC copiilor. La FITS!

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu: cel mai mare, cel mai inspirat și voluptos festival de artele spectacolului din lume prilejuiește de această dată copiilor să pătrundă ei înșiși tainele… CIRCULUI: și asta mulțumită artiștilor de la Malle Balle Circus, tocmai din Olanda.

Cu un program de divertisment jucăuș, amuzant, activ și educaţional, Atelierele de Circ pentru Copii oferă celor mici ocazia de a explora și a se bucura, în mod direct, de o serie unică de abilități în arta circului. Copiii vor avea posibilitatea de a încerca: Farfuriile rotative; Cercurile de hula hoop; Balansarea penelor de păun; Învârtirea bastonului; Trapezul; Diabolo; Jonglerie de mingi, cercuri și popice; Acrobații; Rola bola; Mânuirea baghetelor pentru jonglat; Uniciclu și pedale; Mersul pe picioroange și pe minge; Mânuirea sforii.
Atelierul va fi mai mult decât distracţie pură!
Atelierele de circ nu sunt doar o activitate distractivă și captivantă pentru copii, ci îi încurajează să fie activi, să își dezvolte abilitățile motorii și coordonarea ochi-mână. De asemenea, aceste cursuri neconvenţionale inspiră copiii, le stimulează creativitatea și le dezvoltă abilitățile de cooperare prin joc.
Cei mici se bucură enorm când reușesc să stăpânească aceste abilități unice și ghidușe, iar acum avem posibilitatea să le oferim un sentiment de împlinire și să îi facem să se simtă ca niște staruri de circ!

(Malle Balle Circus)

Atelier conceput şi susţinut de: Marc van den Broek, Bart Frasseur.

Spectacolele sunt programate astfel:

14 iunie, ora 10.00, Piața Mare (5 h);

15 iunie, ora 10.00, Piața Mare (5H);

16 iunie, ora 10.00, Piața Mare (5h).

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: